Нов плъгин за композиране от Picture Instruments

1204
Нов плъгин за композиране от Picture Instruments

PiXimperfect Compositing  (v.1.0.11) e нов UXP плъгин предназначен за подреждане (композиране) на елементи в Photoshop.

 

PiXimperfect Compositing

 

Може да е полезен както за професионалисти, на които ще автоматизира процесите на обработка, така и на начинаещи, които ще прилагат професионални техники с един клик, без предварителни знания.

Композирането е основна функционалност на Photoshop, но овладяването на техниките често може да бъде предизвикателство. Точно в това може да ви бъде полезен плъгина PiXimperfect Compositing. Интерфейсът му ви води през отделните стъпки на композиране. Предоставя ви няколко опции за различните задачи, за да постигнете визията си само с няколко кликвания. Вижте някои от основните му функционалности:

  • подравняване изображенията и поставянето им на фона;
  • корекции на перспективата;
  • премахване на фона и маскиране;
  • корекции на цвета;
  • поставяне и корекции на светлини, и сенки;
  • корекция на дълбочина на рязкост;
  • добавяне да текстури и светлинни ефекти.

Вижте демонстрационното видеото на PiXimperfect Compositing тук:

 

 

Плъгинът се изтегля безплатно, но за да отключите всичките му функционалности трябва да платите 2.40 $ месечно. Изисква се и регистрация на безплатен акаунт в My Picture Instruments.

PiXimperfect Compositing е разработен от Picture Instruments, чиито няколко други плъгина като Mask Integrator и Toolbox сме представяли и друг път в Printguide.

Вижте още какво е UXP: Специфичното за UXP технологията е, че плъгините създадени с това API могат да бъдат управлявани директно в Adobe Photoshop. Още за UXP.

Интернет портал за печатни технологии.