Canon представя нова версия на PosterArtist с функции за бизнеси и частни потребители

733
Canon представя нова версия на PosterArtist с функции за бизнеси и частни потребители

PosterArtist v1.1 е нова версия на уеб базиран софтуер на Canon за създаване на плакати, банери и табели за както за лична, така и за бизнес употреба, като например за събития, търговски обекти и корпоративни съобщения. PosterArtist v1.1 позволява двустранен печат и персонализация, и предлага на потребителите избор на нови шаблони за реализиране на богата гама от печатни материали.

 

PosterArtist1 v1.1

 

PosterArtist v1.1 позволява на потребителите лесно да създават оформления на професионално ниво, които след това могат да бъдат отпечатани на imageRUNNER ADVANCE DX, imageRUNNER, i-SENSYS X и серията многофункционални принтери за офиса imagePRESS C270 на Canon. Софтуерът е съвместим и със серията i-SENSYS за използване в малкия бизнес, серията широкоформатни принтери imagePROGRAF и серията домашни принтери PIXMA.

 

PosterArtist1 v1.1

 

Създавайте разнообразни оформления с двустранен печат и печат на променливи данни

Версия 1.1 на PosterArtist позволява на потребителите да създават листовки за магазини, менюта за ресторанти и много други печатни материали. Чрез комбиниране на функциите за двустранен печат и печат на променливи данни потребителите могат ефективно да отпечатват двустранно персонализирани материали, като например сертификати, чрез импортиране текстови данни от Excel файл върху готовото оформление.

 

Дженифър Колочек, старши директор за европейско планиране, маркетинг и иновации, производствен печат в Canon Европа, коментира: „В ерата на умората от екрана, физическият допир и визуалната привлекателност на нещо отпечатано върху хартия, може да заглуши цифровия шум – помагайки на марката да предава по-мощни послания особено когато са персонализирани. Новата версия 1.1 на PosterArtist има лесен за използване интерфейс и колекция от нови шаблони – помагайки на нашите клиенти да създават двустранни печатни материали с променливи данни както за бизнес цели, така и за лична употреба.“

 

Нови шаблони за бизнес и лична употреба

Canon значително увеличава броя на наличните шаблони за печатни материали като листовки, менюта, календари и фотоколажи в допълнение към разнообразието от съществуващи оформления на плакати. Новите шаблони предлагат пълен набор от възможности за оформление на лице и гръб, което улеснява създаването на стилни двустранни печатни материали. Наред с това Canon добавя клипарт графики, включително етикети като „Голяма разпродажба“ и „Предложение за ограничен период“ и илюстрации в ръкописен стил.

Версия 1.1 също така поддържа функцията Auto Photo Fix, която допълнително рационализира процеса на проектиране, като позволява цветовете и яркостта на снимките да бъдат коригирани, за да се създаде висококачествено и оригинално оформление.

Версия 1.1 на PosterArtist вече е достъпна в posterartist.canon.

Източник: Канон България

Вижте профила на Канон България в каталога Полиграфия Инфо. 

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.