PostWorkShop превръща изображенията в изкуство

1927
Spread the love

Продуктът на Xycod трансформира снимките ви в произведения на изкуството. Можете да оставите PostworkShop да приложи произволни стилове върху изображението. Приложението позволява и да експериментирате с повече от 350 стила, за да откриете с кои кадъра ви изглежда най-добре.
PostWorkShop  може да превърне снимката ви в рисунка с маслениили водни бои или пастели, в скица с молив, абстрактно произведение,или да й придаде ефекта на старовремска фотография. Вградените стилове,които са повече от 350 позволяват постигането на ефектни резултати смалко усилия. Можете да смесвате и прилагате последователно.

Можете да създавате нови стилове, както и да смесвате и настройватеняколко съществуващи стила като нов стил. Имате нужда от същия ефекткато предишния път? Просто приложете запазения си стил и го адаптирайтекъм новото изображение.

PostWorkShop може да работи съвместно с графичния софтуер презстандартните файлови формати, включително PSD файлове със слоеве заAdobe Photoshop. Базовата версия на приложението, която предлагаограничена функционалност е безплатна. Можете да я свалите от тук.Цената на версията Artist е 49 американски долара, а на професионалнатаверсия – 99 долара.

inline_444_https://printguide.info/images/2010-11-15.jpg

Източник: postworkshop.net
Текста написа: Мартин Новев

Реклама
www.bgoferta.info
Акоимате нужда от изработка на флаери, каталози, дипляни, визитки, външнареклама, сувенирна реклама и други рекламни продукти, тоwww.bgoferta.infoе точно за Вас. Няма нужда да се обаждате на различнипечатници поотделно и да чакате да получавате цена за изработката навашия продукт. Чрез www.bgoferta.info,оформяте вашетозапитване заизработката на желания продукт и получавате оферти директно отпечатниците. Използвайте бутона „Поискайоферта“.

Биографична информация