Press Genie 2.3 – система за управление на поръчките от Devalipi

1154
Press Genie 2.3 – система за управление на поръчките от Devalipi

PressGenie e система за управление на поръчките за лесно и бързо изчисляване на разходите, даване на оферти и създаване на Job Ticket за печатници. Приложението е лесно за употреба и конфигурация и поддържа Windows и MacOSX.

Приложението има четири базови функции, които позволяват управление на различни аспекти на заданията.

 

Press Genie 2.3

Въвеждане на поръчка и изчисляване на разходите
В тази част въвеждате детайлите за заданието в Wizard. Трябва само да изберете желаните опции за поръчката. След като приключите можете да видите документ с всички въведени параметри в систематизирана форма.

Оферта
Тази стъпка ви позволява да изпратите оферта на клиента.

Job Ticket
PressGenie ще създаде Job Ticket с всички детайли за производството на поръчката.

Проследяване на поръчката и отчет
PressGenie поддържа подробен запис на поръчките, върху които се работи и приключените поръчки. Системата позволява генериране на детайлни отчети за продажбите, разходите, стойността на поръчките, изпълнени на определена машина в определен период.

Според разработчикът PressGenie има всички необходими функции за всекидневните потребности и намалява необходимостта от обучен персонал за извършване на калкулации.

Можете да свалите пробна версия оттук.

Източник: devalipi.com
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.