Print2day.bg е най-новият web-to-print сайт в българското Интернет пространство

5734
Print2day.bg е най-новият web-to-print сайт в българското Интернет пространство

Той разполага с уникалната функция „флаш дизайнер”, с помощта на която може сами да създадете дизайн на вашите визитки, календари, флаери, плакати, брошури, стикери, папки, пликове, картички, бланки и други печатни продукти.

Също така разполага и с готови шаблони, които може да използвате в случай, че искате да спестите време.
В Print2day.bg изцяло онлайн, може да поръчате за печат вашите принт материали, като сайтът дава възможност за автоматизирана поръчка, което обхваща от оформяне на детайлите по поръчката до онлайн плащане по най-удобния за вас начин.

Поръчките могат да бъдат взети на място, от офис на фирмата или да бъдат доставени с куриер.
Print2day.bg е част от J-Point Group, който e доказан лидер в областта на широкоформатния и офсетов дигитален печат, където високите технологии и качеството на печат са от най – високо ниво.

Направете сега своята регистрация на www.print2day.bg и разгледайте функциите на сайта.

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.