Enfocus отстъпки за края на годината

412
Enfocus отстъпки за края на годината

Много добро предложение от Enfocus ви дава възможност да закупите PitStop Pro на уникална цена до края на годината.

Тази година най-разпространеният инструмент за проверка и корекция на печатни PDF файлове става на 25 години и по тази причина Enfocus предлага намаление за покупка на нови лицензи.

 

питстоп про

 

Можете да закупите PitStop Pro при следните промоционални условия

 • 25% отстъпка от цената на годишния абонамент, за крайна цена от 243 евро без ДДС на година за нови клиенти.
 • 10% отстъпка от цената на софтуера за постоянен лиценз с включено покритие за 1 година, за крайна цена от 806.50 евро без ДДС. В този случай получавате постоянен лиценз с отстъпка и покритие за една година, което ви дава достъп до всички нови версии докато е валидно.

Ако сте мислили за PitStop и искате да се убедите в неговите уникални възможности и в това как те могат да ви донесат полза, закупуването на абонамент за една година е един от най-интересните варианти.

Свържете се с ГЕД на sales@gedbg.com, за да закупите своя PitStop Pro и да започнете да автоматизирате своята работа. Те ще ви дадат повече информация и ще ви направят персонална оферта.

Кaк можете да закупите PitStop Pro

Плъгинът за Adobe Acrobat се предлага в няколко варианта

 • Абонаментен принцип, при който плащате годишна такса за използване на софтуера и получавате всички нови версии.
 • Еднократно заплащане, при който плащате лиценза еднократно и той остава ваша собственост на версията, на която сте го закупили ако не закупите ъпгрейд след това.
 • Еднократно плащане комбинирано с годишна такса, в който случай лицензът остава ваша собственост, но получавате всички нови версии за периода за който покрива годишната такса.

Повече за Enfocus PitStop Pro

PitStop Pro е плъгин за професионалната версия на Adobe Acrobat, който се е превърнал в своеобразно швейцарско ножче за работа с PDF файлове. Инструментът предлага изключително функционални.

 • Преглед и проверка (preflight) на PDF файлове
 • Автоматични корекции на голям набор от стандартни печатни проблеми по предварително зададени параметри

Инструментът е инсталиран от повече от 135,000 потребители по целия свят и е станал неразделна част от процеса на офсетови, дигитални, широкоформатни и дори флексо печатници.

Преглед на PDF файлове

PitStop може да проверява PDF файловете по повече от 100 параметъра, като за голяма част от тях потребителят може да определя стойности, които да бъдат допустими. На база на проверката се генерира отчет, който може да е подробен и технически или изключително опростен за търговци и клиенти. Проблемите намерени във файла се описват с активни линкове, които показват къде точно във файла е намерен всеки проблем.

Корекции на PDF файлове

Уникалното в PitStop е възможността както за автоматични, така и за ръчни корекции по файловете. В последните години PitStop разшири още повече функциите на софтуера, който вече може да прави някои корекции, които до скоро се намираха само в решеният от индустриален клас. Можете да коригирате неща като пътеки, изображения, цветове, слоеве и страници.

Инспекция на PDF файлове

Можете да разглеждате файловете които получавате като отделни елементи, така че да не пропуснете нищо. Геометрия на страниците, контейнери с обекти, шрифтове, цветови модели, резолюция на изображения, прозрачности, скрити непечатни елементи и много други.

Малък инструмент, но с големи възможности

Понеже PitStop е на много достъпна цена, можете да останете с впечатление, че той не предлага много. Всъщност това е един много развит продукт, който в рамките на 25 години се е развивал и е получавал нови и нови възможности. Например PitStop Pro предлага доста голям набор от автоматизации, с които можете да обработвате файлове, като да конвертирате автоматично цветови простанства, да слагате наддаване, да конвертирате текстове в криви и много други.

Свържете се с ГЕД за да закупите своя лиценз за PitStop Pro

Ако търсите малка инвестиция, но с голям ефект – не търсете повече. Enfocus PitStop Pro е едно от най-добрите решения на пазара, които могат да спестят изключително много ръчни операции на вашите специалисти и да стандартизират работата им.

Пишете на ГЕД на sales@gedbg.com и техният екип ще ви предостави нужната информация.

Допълнителни условия за промоцията

 • Промоцията важи за юридически лица на територията на България
 • Можете да закупите неограничен брой лицензи по тази промоция за собствено използване
 • Лицензите трябва да са нетно нови за вашата компания. Не се одобрява възобновяване на съществуващи лицензи при тези условия
 • Промоцията важи за поръчки направени до 15.12.2022 година
 • Цената за абонамент на PitStop Pro е преференциална за първата година и след това преминава на стандартна

За Enfocus
Компанията е лидер в разработката на PDF стандарта като цяло и на софтуери, които автоматизират работата с файлове за печат. Един от най-утвърдените доставчици на офсетови, дигитални и широкоформатни печатници.

За ГЕД
Предлагат голям набор от единични инструменти или цели системи, чиято цел е да ви предоставят възможността да оптимизирате своята работа и да постигнете по-висока норма на печалба, премахвайки малките и повторяеми процеси, които не носят добавена стойност на крайния продукт.

Интернет портал за печатни технологии.