Уебинар GMG Color: Реалистично усещане и точни цветове

104
Уебинар GMG Color: Реалистично усещане и точни цветове

Как моделираната цветна проба разширява възможностите за комуникация на цветовете.

 


Производителят на софтуери за цветни проби; дефиниране и комуникация на цветове; създаване на цветови профили и други инструменти за управление на цветовете, както и партньор и доставчик на фирма ГЕД – GMG Color – организира уебинар на тема как моделираната цветна проба (Prototype Proofing) разширява възможностите за комуникация на цветовете.

Домакин: GMG Color
Дата: Четвъртък, 12 май 2022 г.
Час: от 15:30 ч. до 16:15 ч., българско време
Език: Английски език
Записване за участие

Какво е моделирана цветна проба?

Моделираната цветна проба или Prototype Proofing от GMG Color е вид реален макет, който дава възможност за оценка на точния цвят в комбинация с усещането за избрана медия за пробата.

Ефектът на бялото мастило вече може да се оцени дори върху метални или прозрачни медии чрез възможността да се използва Prototype Proofing.

Създаването на профили за различни видове одобрени медии се прави без усилие благодарение на този лесен за използване инструмент.

Какво ще видите на уебинара?

Какво означава моделирана цветна проба и как ефективно да използваме новите ѝ възможности? Какво означава това за процеса на проектиране и производство? Как можете да създадете проби, които изглеждат и се усещат като действителния печат? Възможно ли е да се използват реални производствени материали? А довършителни ефекти?

Основните теми на този уебинар:

  • Цветната проба в опаковките и нейните уникални случаи на употреба
  • Как се произвеждат цветни проби върху оригинални производствени материали
  • Нови възможности за представяне на довършителни ефекти пред клиенти

За GMG Color
GMG е един от лидерите в разработката на решения за управление на цвета и много често техни иновации са променяли изцяло начина, по който работи индустрията. Компанията създава качествени и иновативни решения от своето създаване през 1984 година и нейното същност продължава да бъде предоставянето на точни и предвидими цветови резултати.

Продукти на GMG Color можете да намерите във фирма ГЕД ООД.
За ГЕД
ГЕД е лидер на българския пазар в предлагането на най-иновативните и качествени решения и системи за контрол на качеството и цветовете. Компанията предлага своите продукти, заедно с години натрупано знание, което ви помага да оптимизирате и стандартизирате своите процеси и да сте конкурентни на всички пазари, на които работите.

Гледайте уебинара на GMG Color

Интернет портал за печатни технологии.