Hybrid Software Group придоби Quadraxis Technology

1222
Hybrid Software Group придоби Quadraxis Technology

HYBRID Software завърши придобиването на технологията и интелектуалната собственост на френската компания Quadraxis, която разработва технология в 3D сканирането и обработката на изображения.

След като Quadraxis е започнала да бъде управлявана от синдик, HYBRID Software са кандидатствали за придобиване на тяхната интелектуална собственост, включително изходния код на софтуера и запазените търговски имена.

Придобиването ще укрепи позициите на Hybrid Software Group в предлагането на 3D и адитивни производствени решения. Hybrid Software Group планира да интегрира софтуера Quadraxis в обширното си портфолио, което включва други 3D приложения като iC3D и Met3D.

 

Quadraxis Technology

 

 

„По време на своята 19-годишна дейност Quadraxis разработи някои уникални технологии за опростяване на прилагането на 3D модели, улесняващи деформацията на графичните дизайни върху термосвиваеми ръкави, релеф върху метал и термоформовани пластмасови опаковки“, обяснява Ник Де Роек, съпрезидент на HYBRID Софтуер, компания на HYSG.

„Много компании в опаковъчната индустрия използват технологията на Quadraxis в автоматизирани работни процеси, за да направят производството на опаковки по-ефективно и с по-малко ръчен труд“, продължава той. „Съжаляваме, че в компанията влезе синдик и наистина искахме да спасим технологията. Щастливи сме, че с направената успешната оферта ще можем да дадем нов дом на технологията в HYBRID Software.“

 

 

HYBRID Software ще продължи да подпомага настоящите клиенти с поддръжка за техния софтуер Quadraxis.

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.