QuarkXPress с нова версия след средата на годината

1402
QuarkXPress с нова версия след средата на годината

В началото на месец март бе представена новата версия QuarkXPress 2016. Тя ще бъде пусната в продажба след средата на тази година.

QuarkXPress с нова версия

 

Сред новите функции са: публикуването в HTML5, конвертирането на обекти от Adobe в QuarkXPress, поддръжка на ICCv4 профили и много други.

Внасянето на обекти от Adobe (включително Illustrator и InDesign) и Microsoft Office ще става само с копиране, като това няма да води до влошаване на качеството и ще позволява повторно използване на елементите от дизайна в други приложения.

 

QuarkXPress с нова версия

Новата версия ще работи под следните операционни системи: OS X Mavericks, OS X Yosemite, и OS X El Capitan, както и под 64-битови версии на Windows 7, 8.1 и 10.

Потребителите, които сега закупят лиценз за актуалната версия QuarkXPress 2015 или направят ъпгрейд до нея ще получат новата версия абсолютно безплатно. За настоящите притежали на QuarkXPress 2015 новата версия ще струва 179$, което е с 50% отстъпка от обявената цена за ъпгрейд. Пълната цена за закупуване на QuarkXPress 2015 e 849$. Лицензът за новата версия ще включва и безплатна 60-дневна техническа поддръжка.

Източник: www.quark.com
Текста написа: Антон Даскалов

Антон Даскалов

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/