Безплатно обновяване на QuarkXPress до 8.5

1553

QuarkXPress 8.5 включва поддръжка на DOCX, нови и обновени библиотеки Pantone Plus и инструмент за автоматично обновяване.

Quark обнови софтуера за графичен дизайн и страниране QuarkXPress до версия 8.5. Обновяването е безплатно за всички потребители на QuarkXPress 8. Нововъведенията включват поддръжка на Microsoft Word DOCX, обновени и нови цветови библиотеки по Pantone, автоматично обновяване на софтуера, отстранени са и някои проблеми, посочени от потребителите.

Новата версия може да импортира и експортира DOCX файлове. DOCX в новият XML-базиран формат за Microsoft Word, който замени.doc файловете. Към програмата е добавен Quark Updater, чрез който потребителите ще могат да обновяват приложението си при издаване на нова версия.

QuarkXPress 8.5 включва обновените цветови библиотеки Pantone Plus, които бяха издадени през май 2010. Добавени са и нови библиотеки, сред които са Pantone+ CMYK, Pantone+ Color Bridge, Pantone+ Pastels & Neons, Pantone + Premium Metallic Chips.

В QuarkXPress 8.5 са разрешени и някои проблеми, като по този начин програмата предлага по-голяма стабилност и надеждност. По-важните подобрения са свързани със съвместимостта със Snow Leopard и създаването на PDF файлове. Можете да научите повече за версиите за Windows и Mac от тези връзки.

QuarkXPress до 8.5

Източник: quark.com
Текста написа: Мартин Новев

Реклама
www.bgoferta.info
Ако имате нужда от изработка на флаери, каталози, дипляни, визитки, външна реклама, сувенирна реклама и други рекламни продукти, то www.bgoferta.info е точно за Вас. Няма нужда да се обаждате на различни печатници поотделно и да чакате да получавате цена за изработката на вашия продукт. Чрез www.bgoferta.info, оформяте вашето запитване за изработката на желания продукт и получавате оферти директно от печатниците. Използвайте бутона „Поискай оферта“.

Интернет портал за печатни технологии.