Нова версия на Quark Content Automation Platform

1058
Нова версия на Quark Content Automation Platform

Quark Software представи нова версия на платформата си за автоматизация на съдържание, която включва подобрения, които позволяват на организациите да ускорят дигиталната трансформация и да осигурят по-високо ниво на удовлетворение на клиентите си.

Quark Content Automation Platform

 

Платформата на Quark е интегрирано решение за създаване, управление, публикуване и доставяне на съдържание през всички канали за разнообразни индустрии. Според изследване на InfoTrends от 2016, ключовата цел на бизнесите, които инвестират в платформи за управление на съдържанието е желанието да увеличат удовлетвореността на клиентите. Клиентите очакват да получат точна, постоянна и релевантна комуникация в правилното време и на правилното устройство, което налага на глобалните организации да създават все по-голям обем съдържание за интернет и мобилни устройства. Традиционните решения за създаване и управляване на съдържание не могат да се справят с тази цел.

Платформата за автоматизация на съдържанието на Quark е създадена, за да управлява съдържание, предназначено за всички канали, което трябва да бъде обновявано чести и доставяно на различни канали, устройства и аудитории.

Новите възможности:

  • Нови интерактивни канали за публикуване – автоматично трансформиране на съдържанието в HTML5, мрежови публикации в HTML5, приложения за iOS и Android, имейл, PDF, печат и други. Добавени са нови креативни функции за създаване на по-атрактивен дизайн.
  • Офлайн уеб базирано съдържание – авторите могат да работят отдалечено дори без наличие на интернет връзка.
  • Автоматични графики и таблици – динамично създаване на статични и интерактивни графики и таблици от Excel и други типове данни във формат, подходящ за всеки канал и устройство.
  • Поддръжка на нови типове съдържание – справочници, материали за обучение, документи за управление на човешки ресурси и много други вече мпгат да бъдат автоматизирани в новата версия. Интеграцията на PowerPoint и Visio позволяват на потребителите да използват отново и динамично да обновяват слайдове е PowerPoint и страници във Visio, които се съдържат в документите им.
  • Корпоративно мащабиране – всяка глобална организация се нуждае от платформа за автоматизиране на съдържанието, която може да бъде мащабирана в зависимост от потребностите на отделите и локациите и да съществува съвместно с комплексна корпоративна софтуерна среда. Динамичната конфигурация означава, че нови типове съдържание могат да бъдат добавени без нужда от рестартиране на сървъри или забавяне на процеса.

Източник: quark.com
Текста написа: Мартин Новев  

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.