Поддръжка на QuarkXPress 2017 за плъгините от Markzware Q2ID

1344
Поддръжка на QuarkXPress 2017 за плъгините от Markzware Q2ID

Markzware обяви, че добавя поддръжка на QuarkXPress 2017 за популярните Q2ID® CC за Mac/Win.

Q2ID® CC за Mac/Win

 

Софтуерът за конвертиране Q2ID вече поддържа преобразуване на файлове от QuarkXPress 2017 към версии на Adobe InDesign от CS5 до CC 2017. Плъгинът за InDesign от набора Q2ID ви позволяват да конвертирате файлове от QuarkXPress в InDesign файлове или едновременно да извършите процеса с няколко файла.

„Единствените ми опции са да пресъздам документа от нищото или да използва плъгините на Markzware, за да преобразувам файла. С времето, което пестите, плъгинът може да се изплати само с една поръчка (в зависимост от сложността на файловете). Добре изграден Quark документ с лекота се преврръща в добре изграден InDesign документ. Не бих желал да работя без да разполагам с този плъгин.“  – David Creamer, оторизиран треньор по InDesign и Quark.

Графичните дизайнери, художници, книгоиздатели, преводачи и други професионалисти могат да използват Q2ID, за да трансформират документи, създадени в QuarkXPress 2017. Плъгинът на Markzware за Adobe InDesign прави процеса по преобразуване от Quark към InDesign лесен за потребителите, които работят с файлове, направени в последната версия на QuarkXPress.

Q2ID поддържа преобразуване на файлове от QuarkXPress 2017 към:

  • InDesign CC 2017 Mac & Win
  • InDesign CC 2015 Mac & Win
  • InDesign CC 2014 Mac & Win
  • InDesign CC Mac & Win
  • InDesign CS6 Mac & Win
  • InDesign CS5.5 Mac & Win
  • InDesign CS5 Mac & Win

Източник: markzware.com
Текста написа: Мартин Новев

Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.