Quark предлага на печатниците безплатен QuarkXPress 8 и приоритетна техническа поддръжка

1413
Spread the love

Членовете на Adobe Service Network Members са поканени да се присъединят безплатно към програмите QuarkAlliance и Quark Promote.
Quark обяви специалната си оферта, която позволява на печатниците,отговарящи на изискванията, да се включат безплатно в програмите.Сегашните членове на Adobe Service Network (ASN) и QuarkAlliance, кактои печатниците, които проявяват интерес към QuarkPromote са поканени да използват предимствата на специалночленство в QuarkAlliance и Quark Promote. Предимствата за членоветемогат да включват приоритетна техническа поддръжка, безплатно копие отQuarkXPress 8, подобрена разпознаваемост на пазара и потенциалнивъзможности за приходи.

“Във времена, в които представители на нашата индустрия сеотдалечават от печатния сектор, Quark упорито продължава да инвестира вобщността,” каза Cyndie Shaffstall, директор наQuarkAlliance. “Предлагаме на печатниците сериозна възможностда получат предимство в бурно развиващия се Web-to-print сектор, кактои в традиционните сфери на дейност. Каним всички доставчици на печатниуслуги да се включат в нашите програми безплатно още сега.”
За да започнете процеса по регистрация, посетете www.quarkalliance.com.QuarkPromote.comе нова онлайн услуга, която помага на предприемачите и дребния бизнесда създадат собствени висококачествени маркетингови продукти.

inline_96_https://printguide.info/images/21-01.jpg

Източник: quark.com
Текста написа: Мартин Новев

Биографична информация