Quark предлага на печатниците безплатен QuarkXPress 8 и приоритетна техническа поддръжка

1420

Членовете на Adobe Service Network Members са поканени да се присъединят безплатно към програмите QuarkAlliance и Quark Promote.

Quark обяви специалната си оферта, която позволява на печатниците, отговарящи на изискванията, да се включат безплатно в програмите. Сегашните членове на Adobe Service Network (ASN) и QuarkAlliance, както и печатниците, които проявяват интерес към Quark Promote са поканени да използват предимствата на специално членство в QuarkAlliance и Quark Promote. Предимствата за членовете могат да включват приоритетна техническа поддръжка, безплатно копие от QuarkXPress 8, подобрена разпознаваемост на пазара и потенциални възможности за приходи.

“Във времена, в които представители на нашата индустрия се отдалечават от печатния сектор, Quark упорито продължава да инвестира в общността,” каза Cyndie Shaffstall, директор на QuarkAlliance. “Предлагаме на печатниците сериозна възможност да получат предимство в бурно развиващия се Web-to-print сектор, както и в традиционните сфери на дейност. Каним всички доставчици на печатни услуги да се включат в нашите програми безплатно още сега.”
За да започнете процеса по регистрация, посетете www.quarkalliance.com. QuarkPromote.com е нова онлайн услуга, която помага на предприемачите и дребния бизнес да създадат собствени висококачествени маркетингови продукти.

Източник: quark.com
Текста написа: Мартин Новев

Интернет портал за печатни технологии.