Quark с поддръжка на новата Pantone Goe System

1512
Quark с поддръжка на новата Pantone Goe System
Spread the love

Quark ще интегрира иновативната система за контрол на цветовете в седма версия на QuarkXPress.

Наскоро от Quark Incorporated съобщиха, че в последната версия на своя продукт ще въведе поддръжка на новата система за контрол на цветовете от Pantone – Goe System. С повече от 2000 налични цвята, новата система за контрол на цвете от Pantone ще предложи по-високо ниво на прецизност при работа с цветове.

„Pantone е лидер в създаването на стандарти за прецизно боравене с цветовете повече от 45 години и новата Pantone Goe System  e поредния значим етап от развитието на бранша. Точно както Pantone, ние от Quark сме твърдо решени да създаваме и въвеждаме първи новите индустриални стандарти и сме горди да обявим, че за седмата версия на QuarkXPress ще е налична поддръжка на Pantone Goe System“, каза Jurgen Kurz главен вицепрезидент на Quark Incorporated. „За потребителите на Quark ще бъде от полза не само голямото многообразие от цветове, но и по-прецизния контрол при работа с цветовете от раждането на идеята до създаването на готовия продукт.“

Новата система контрол на цветовете на Panton ще е налична за сваляне като библиотека от ресурсния център на Quark през месец октомври.

Източник: Quark

Биографична информация