Quark Inc. обнови QuarkXPress® до версия 8.02

2506

Обновяването е налично за сваляне от потребителите на продукта като 60 дневна тестова версия.

В обновената версия на програмата е опростен начинът на инсталация, добавен е потребителски интерфейс на допълнителни езици. Наред с това е повишена стабилността на работа. При обновяването на програмата са взети предвид най-популярните изисквания на клиентите.

Quark продължава да предлага на потребителите си удобен вграден достъп   до най-актуалните цветови системи, като добавя поддръжка на последните новости от Pantone. „Като отдавнашен ключов партньор, Quark беше една от първите компании, която включи в продукта си системата Pantone Goe, която е бъдещето в дефинирането и контрола на цветовете“, каза Andy Hatkoff, вицепрезидент на отделa за OEM продукти и лицензиране на технологии на Pantone. „Поддръжката на Pantone Goe и Pantone Matching System® библиотеките в QuarkXPress 8 доставя на професионалистите истинските цветове по PANTONE, които са им нужни в графичния дизайн и предпечата“, добави Hatkoff.

Като допълнение към 12-те езика, поддържани досега от работната среда, са добавени и версии на датски, норвежки, чешки, португалски, и фински (финландски). Според Quark новите езикови възможности са разработени в тясно сътрудничество с ключови партньори на всеки от пазарите, за които са предназначени.

Източник: quark.com

Интернет портал за печатни технологии.