SIIA отличи Quark Software като „Най-добра мултиканална издателска платформа“

978
SIIA отличи Quark Software като „Най-добра мултиканална издателска платформа“

Quark Software, лидер в новия сектор на автоматизацията на съдържание беше обявен за „Най-добра мултиканална издателска платформа“ за 2017 на 32-ите награди SIIA CODiE. Те отличават най-иновативните бизнес технологии в целия свят.

Най-добра мултиканална издателска платформа

 

Категорията за мултиканална платформа е присъдена на най-доброто решение за разпространяване на различни форми на съдържание (като текст, видео, данни) през различни канали (печат, интернет, мобилни устройства, радио и телевизия). Преди да обяви Quark Enterprise Solutions за победител в категорията, съдиите на CODiE са избрали между няколко решение на основа на следните критерии:

  • Изчерпателност
  • Нормализиране на съдържанието
  • Персонализиране
  • Набор от функции
  • Оперативна съвместимост
  • Гъвкавост на платформите
  • Приложимост към целевата аудитория
  • Търсене и навигация
  • Споделяне и повторно използване
  • Използваемост

Quark Enterprise Solutions е платформа за автоматизация на съдържанието, която включва централизирано хранилище за ресурси с напълно интегрирани възможности за създаване, управление, публикуване и доставяне на мултиканално съдържание. Фокусът му е върху създаването на съдържание, което може да се използва многократно, а не статични файлове и документи – платформата помага на корпоративните структури да осигурят съдържание във всеки формат за всеки канал, включително мрежата, печат, мобилни устройства и други.

Източник: пресинформация на Quark
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.