Recosoft представи версия 4.6 на конвертора PDF2ID

1482
Recosoft представи версия 4.6 на конвертора PDF2ID

Новата версия 4.6 на решението на Recosoft PDF2ID поддържа работа с Adobe InDesign CC 2017, както на Mac, така и на Windows системи.

версия 4.6 на конвертора PDF2ID

 

Част от съществените промени са в наличните подобрения за преобразуване на таблици и графики от PDF в InDesign. При таблиците е възможно разпознаване на много по-голям обем от типове данни. Предприети са и мерки за подобряване на стабилността на приложението.

Плъгинът е представен за първи път през 2007 година. Ъпгрейдът до последната версия 4.6 ще бъде безплатен за всички притежатели на предходната версия 4.5, независимо от типа на лиценза. За подновяване от по-стари версии цената е между 99 и 149 $. Закупуването на изцяло нов лиценз е с цена 199$ за стандартен лиценз и 299$ за професионален. С плъгина могат да се конвертират, както PDF, така и XPS файлове.

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: www.recosoft.com

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/