Recosoft представи PDF Converter и InDesign Converter за InDesign CC 2014

1789
Recosoft представи PDF Converter и InDesign Converter за InDesign CC 2014

Recosoft Corporation, компанията, автор на решенията за конвертиране на файлови формати PDF-to-Office и PDF-to-iWork, представи версии за InDesign CC 2014 на PDF2ID и на ID2Office – единственото решение за конвертиране на InDesign документи за Word, PowerPoint и Keynote.

PDF Converter и InDesign Converter

 

PDF2ID v4.0.1 и ID2Office v2.0.1 имат подобрена поддръжка на InDesign CC 2014, последната PDF Converter & InDesign Converter версия на приложението. PDF2ID конвертира PDF и Windows XPS файлове в редактируеми файлове за InDesign. В получените файлове съдържанието на от PDF и XPS документите може да се използва и редактира.

ID2Office превръща файлове от InDesign за Word, PowerPoint и Keynote и новата версия подобрява съвместимостта между InDesign и форматите на MS Office.

PDF2ID и ID2Office са плъгини за InDesign и не изискват инсталиране на допълнителни инструменти за конвертиране. PDF2IDv4.0.1 е безплатно обновяване за собствениците на PDF2ID v4.0. ID2Office v2.0.1 е безплатно обновяване за всички абонати за лиценза на ID2Office.

Приложенията се предлагат във версии за Mac и Windows.

Източник: recosoft.com
Текста написа: Мартин Новев

Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.