Recosoft PDF2ID 2019 с поддръжка на CC 2019

807
Recosoft PDF2ID 2019 с поддръжка на CC 2019

PDF2ID 2019 добавя поддръжка на Adobe InDesign CC 2019. Новата версия включва и други функции, базирани на желанията на потребителите.

Recosoft PDF2ID 2019

 

Новост е и възстановяването на интерактивни форми за попълване от PDF файлове и поставянето им в отделни слоеве в InDesign. PDF2ID 2019 има и изцяло модернизирана система за обработка и форматиране на таблици, която позволява коректно разпознаване на по-сложни таблици спрямо досегашните версии.

Нововъведенията в PDF2ID 2019

  • Support for InDesign CC 2019 – PDF2ID 2019 предлага поддръжка и интеграция с InDesign CC 2019. Всички версии след CC са съвместими.
  • Възстановяване на интерактивни форми с полета за попълване. Интерактивните обекти като текстови полета, бутони, списъци, полета за подписване могат да бъдат възстановени. Те се поставят в отделен слой в документа (налично само за PDF2ID Professional).
  • Модернизирано разпознаване и обработка на таблици. Нова система, която позволява идентифициране и възстановяване на повече таблици. Създава слой за таблиците и свързаните с тях растерни и векторни изображения.
  • Подобрения в областта на оформлението и поддръжката на шрифтове. Генериране на по-малко стилове и по-точна работа в много аспекти.

Източник: recosoft.com
Текста написа: Мартин Новев

Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.