Трета версия на Retouch Pro Panel

1375
Трета версия на Retouch Pro Panel

Retouch Pro Panel 3 е едно изключително допълнение за Photoshop, което е предназначено основно за потребители занимаващи се с професионална обработка на изображения. Може напълно да се вярва и на разработчиците му, които твърдят , че това е най-мощното приложение за Photoshop с такава функционалност създавано някога.

 

Retouch Pro Panel

 

Retouch Pro Panel предлага повече от 180 функции, включително истинска технология за трансформиране с помощта на изкуствен интелект. Потребителите на Retouch Pro Panel могат с няколко клика да получат професионални резултати в обработката на очи, устни, уста, форма на лицето или да изрежете обект от изображението.

 

Retouch Pro Panel

 

В третата версия на Retouch Pro Panel  има над 30 нови функции в секциите за корекции на устни, зъби, лице, CS секцията, Overlays секцията, секцията за цветови профили и др.

За да добиете пълна представа за функционалностите, разгледайте видео ревюто на DANI DIAMOND тук:

 

 

Софтуерът е съвместим с най-новите версии на Adobe Photoshop за Windows и Mac OSX (базирани на Intel или Apple M1 процесори). Цената му е: 19.90 евро с годишен план или 39.90 евро с доживотен лиценз (с някои ограничения).

Вижте още информация тук.

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.