Retouch4me Color Match – корекция на цвета по референция

872
Retouch4me Color Match – корекция на цвета по референция

Retouch4me Color Match е сравнително нов софтуер за автоматизиране на цветовите корекции по референция, с помощта на AI.

 

Retouch4me Color Match

 

Работата със софтуера е проста. Желаете на коригирате цветовете на конкретна снимка и тя да изглежда по подобие на друга (референтна) в цветово отношение. За целта зареждате референтните изображения в Retouch4me Color Match и той ще придаде на снимката ви подобен вид и излъчване. Има възможност за допълнителна по-фина корекция (luminance, color, smooting), за да постигнете перфектен резултат.

Можете след това да експортирате крайния резултат като LUT, за да използвате настройките както във Photoshop върху друго изображение или при редактиране на видео.

Вижте демонстрационното видео как работи тук:

 

 

Retouch4me Color Match работи като допълнение към Photoshop. Можете да изтеглите пробна версия, а цената му е само 93 долара.

Повече информация можете да намерите на retouch4.me

Полезно:
Какво е LUT?

LUT (известна като Lookup Table) е термин, използван за описание на предварително определен масив от числа, който осигурява съкратен път за специфично изчисление. В контекста на цветовите корекции LUT трансформира входните стойности на цветовете в желаните изходни стойности. Технически, LUT не е нищо повече от голям набор от числа, които пренастройват стойностите на изображението, за да променят вида му. Практически LUT действат като филтри, които могат да се добавят към изображенията, за да се получи желаният резултат. Съществува голямо разнообразие от LUT, които постигат различни цели.

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.