RSA показа универсалния софтуер за предпечат ReadyPrint 2.0 на Graph Expo

1321
RSA показа универсалния софтуер за предпечат ReadyPrint 2.0 на Graph Expo

Производителят на софтуерни решения за управление на работния процес в печата Rochester Software Associates (RSA), демонстрира новата версия на универсалното си предпечатно решение ReadyPrint на Graph Expo в Орландо, САЩ.

ReadyPrint 2.0

 

ReadyPrint 2.0 е лесно за употреба решение за предпечат, което опростява и автоматизира работни процеси като позволява на печатниците използват само един инструмент, с който с лекота да изпълняват изискванията на клиентите. ReadyPrint изпраща поръчките директно на производствените машини, съпроводени с нужната информация, дори в среда с повече от един доставчик.

Новата версия на ReadyPrint включва възможности за лесна подготовка на файловете и изпращането им към производството и новият ReadyPrint Pro, който добавя възможности за автоматизация и за създаване на общ документ от различни източници. Някои от нововъведенията включват:

  • Нови функции за подготовка за печат, поддръжка персонализирана информация и проверка на файлове.
  • Лесен инструмент за подаване на PDF файлове за печат с цялата информация, нужна за изпълнение на поръчката.
  • Автоматизация на предпечатни процеси като оптимизация на документи, модифициране на файлове, електронен монтаж и интегриране на информация за производството.
  • Обединяване на няколко документа за печат в обща поръчка, споделяне на едни и същи файлове в няколко документа и други.

С ReadyPrint предлага и интеграция с решенията за web-to-print и управление на поръчките на RSA WebCRD и QDirect.
Можете да свалите 30 дневна пробна версия на ReadyPrint тук.

Източник: piworld.com
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.