Serif със специално предложение по време на пандемията COVID-19

253
Serif със специално предложение по време на пандемията COVID-19

Възможност да използвате напълно безплатно приложенията на Serif за срок от 3 месеца.

Конкретното предложение е за Affinity софтуерите Photo, Designer и Publisher за Mac и Windows, предназначени за фотографи, дизайнери и други в графичната индустрия. Serif  подпомагат засегнаните от пандемията, като предлагат пълнофинкционална 90 дневна пробна версия с възможност по-късно след изтичане на trial периода да бъде закупена на преференциална цена с 50% отстъпка (включително iPad версията).

 

безплатно приложенията на Serif за срок от 3 месеца

 

Безплатната пробна версия ще бъде активна за изтегляне до 20-ти април, а повече информация и линк към пробните версии можете да намерите тук: affinity.serif.com

Полезно: В Printguide сме писали за продуктите на Serif :
Affinity Photo предлага евтина алтернатива на Photoshop
Тестова версия на Affinity Publisher
Affinity Designer с версия за Windows

Пламен Давидов

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.