Изгодни шаблони за печатни материали от Envato

111
Изгодни шаблони за печатни материали от Envato

Envato market е онлайн система, която предлага различни дигитални ресурси за лесно създаване печатни и дигитални материали.

Envato предлага селекция файлове за подготовка за материали за печат, разделение в удобни категории. Шаблоните са разделени в удобни категории, в които можете да се ориентирате с лекота. Сред тях има бизнес акциденция, резюмета, рекламни листовки, брошури, списания и много други. Можете да видите и рейтинга, и коментарите, оставени от другите потребители.

шаблони за печатни материали

Можете с един поглед да видите за кои приложения са шаблоните, дали са използвани слоеве, кои са поддържаните версии на приложенията на Adobe. Друга важна информация, която можете да видите преди покупката включва дали използваните шрифтове са безплатни (с кирилицата е нужно повишено внимание, разбира се), дали има алтернативни формати, например A4 и US Letter.

Можете с лекота да филтрирате шаблоните по типа файл, примерно Photoshop PSD, AI Illustrator, както и по-цена. Ценовите категории са $2-$6, $7-$8 и $9. Тези цени са в американски долари и върху тях се начислява ДДС. Преобладаващата част от дизайните са в ценовата категория $7-$8. Разнообразието е впечатляващо, индексирането и категориите са удобни.
Можете да видите списъка с актуалните бестселъри тук.

Източник: graphicriver.net

Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.