SintraWorks обяви PDFClerk Pro 3.9.4 – нова версия на PDF редактора за Mac OS X

1934

Новата весия разширява възможностите за обединяване на страници и поправя някои проблеми. Първите 250 продадени копия през декември ще получат 50% отстъпка, ако купувачите използват кода SWPDFX.

PDFClerk Pro е създаден, за да направи набор от операции лесни и достъпни, като наред с това осигурява достатъчно гъвкавост за създаване на по-сложни изделия. Печатът на ръководства, доклади, есета, интернет страници и много други става лесен и икономичен. Потребителите могат да създават и книги, които се четат от дясно наляво, например на арабски.

PDFClerk Pro позволява да извършвате голям брой действия върху съществуващи PDF документи. Има възможности и за създаване на нови PDF-и от различни материли като графики, текст или комбинация от двете. Програмата предлага лесен начин за бързо създаване на нова PDF публикация с помощта на опростена или усъвършенствана работна среда. С негова помощ можете да създадете материали, които отговарят на професионалните стандарти, както и да го използвате за домашни и вътрешнофирмени нужди.

PDFClerk предлага голяма гъвкавосст при изграждането на крайния вид на документа. Програмата е създадена, за да бъде ефективна при работа с големи изходни файлове и преизчислява монтажите изключително бързо. Дори документи с хикяди страници се монтират за по-малко от секунда. Възможността за моментален преглед на PDFClerk дава възможност за лесно настройване на параметрите – белите полета и всяка друга опция.

PDFClerk Pro 3.9.4 е наличен Mac OS X. Продава се за 35 евро. През декември, първите 250 продадени копия ще получат 50% отстъпка, ако купувачитеизползват кода SWPDFX.

PDFClerk Pro

Текста написа: Мартин Новев, Printguide.info

Източник: www.sintraworks.com

Интернет портал за печатни технологии.