SkinFiner 2 прави ретуша на кожа по-лесен

691
SkinFiner 2 прави ретуша на кожа по-лесен

SkinFiner е софтуер за фотоманипулация, който цели да спести тежката ръчна работа по ретуширане на кожата.. Той помага за подобряването на изгледа и по най-добрия начин и без излишни усилия.

ретуш на кожа SkinFiner 2

Характеристики на SkinFiner 2:

  • Автоматизирано премахване на несъвършенствата на кожата – интелигентно прави кожата по-гладка на вид и премахва несъвършенствата като запазва текстурата и създава портрет с естествен и професионален изглед. Създава автоматична маска на кожата, така че можете ръчно да нанесете нужните корекции по-лесно.
  • Подсилване на естествените тонове на кожата – така можете да подобрите тона на кожата, да настроите яркостта и контраста, да накарате кожата да изглежда здрава и блестяща;
  • Професионална висококачествена обработка;
  • Работи като плъгин за Photoshop/Lightroom или самостоятелно приложение;
  • Автоматизирана обработка на голям брой снимки.

Работата с приложението е повече от лесна – след като заредите снимката, то я оптимизира автоматично и ви позволява да направите допълнителните корекции, които желаете в интерфейса му.

SkinFiner 2 работи с Win (Photoshop 8.0 (CS)) и Mac OS (Photoshop 12.0 (CS5)), и по-нови версии. Цената за домашен лиценз е 39,95, а за комерсиален 59,95 американски долара. Можете да свалите тестова версия от photo-toolbox.com.

Източник: photo-toolbox.com

Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.