Skylum Luminar Flex добавя интелигентни функции към Photoshop и Lightroom

428
Skylum Luminar Flex добавя интелигентни функции към Photoshop и Lightroom

Плъгинът използва изкуствен интелект, за да постигне максимален ефект с минимални усилия.

Skylum Luminar Flex включва над 50 инструмента, предназначени за професионална обработка на снимки. Той има специален модул за разработка на RAW изображения и помага на потребителите да превърнат визията си в реалност без излишни усилия.

 

Skylum Luminar Flex

Мощта на изкуствения интелект
Алгоритми, базирани на изкуствен интелект анализират кадрите и автоматично подобряват тоналността, цветовете, детайлите и дълбочината като спестяват стотици ръчни интервенции. Системата автоматично открива и подобрява небето и растителността в снимките.

Удивителен резултат с едно кликане
Luminar Flex включва над 70 вградени изгледа, които можете да прилагате с едно кликане към снимката, за да постигнете професионален ефект. Можете да свалите още стотици подобни настройки и да използвате плъзгач, за да контролирате степента на прилагане на ефекта.

Ексклузивни креативни филтри
Филтрите позволяват лесно прилагане на специфични ефект, които симулират реални условия на средата, като слънчева светлина, лъчи, засилване на текстурата и други. Към тях са добавени и интелигентни филтри, които автоматизират и улесняват техническата обработка на снимките с помощта на изкуствен интелект. Те се грижат за подсилване на детайлите, интелигентно увеличаване на контраста, цветови корекции.

Лесна и интуитивна работна среда
Работната среда на приложението предлага лесен и бърз достъп до огромна колекция от филтри, предварително запазени настройки за изгледа и корекции. Важен елемент е и възможността за лесно и интуитивно сравнение на снимката преди и след прилагане на корекциите.

Цената на Luminar Flex е 70 евро, поддържа Win и Mac.

Източник: skylum.com
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.