Увеличете изображенията с Stepok Picture Enlarger 3

389
Увеличете изображенията с Stepok Picture Enlarger 3

Stepok Picture Enlarger е професионален софтуер за увеличаване и преоразмеряване на изображения. Софтуерът използва т.н. изкуствен интелект (AI), за да осигури изключително високи резултати за потребителите, в сравнение с традиционните методи за преоразмеряване като „bi-cubic“.

 

Stepok Picture Enlarger 3

 

Използваните от Stepok Picture Enlarger алгоритми позволяват краищата и детайлите на обектите да са с остър и естествен вид, като същевременно се въвежда иновативен начин за добавяне на детайли в пространството с висока разделителна способност, включващи козина, плат, коса и т.н. Stepok Picture Enlarger перфектно може да преоразмери снимки, уеб изображения, сканиран текст и ръкописни изображения на текстове.

Как работи?
Подобно на други AI алгоритми, при създаването на този, определен броя изображения се събират и организират по двойки от оригинална картинка и копие с ниска резолюция. Тогава се създава невронна мрежа, последвана от обучение, което учи невронната мрежа да използва оригиналната картина като референтна, генерирайки реалистични резултати от копието с ниска разделителна способност.

Малка невронна мрежа, която работи на всеки компютър
На пазара има и други продукти, които могат да достигнат генериране на супер висока разделителна способност (увеличаване на изображението) и осигуряват изключителни резултати. За да постигнат най-доброто качество, те използват огромна по мащаб невронната мрежа. За тази цел е необходим мощен графичен процесор за да бъдат стартиран и използван софтуера.

По-голямата част от домашните и офис компютри имат само интегриран графичен процесор. Скоростта на интегрирания GPU е много по-бавна от скъпата самостоятелна GPU карта. Това прави невъзможно домашните и офис компютри да стартират тези програми, защото са твърде бавни.

За да могат всички да се възползват от най-новите технологии, Stepok Image Lab прекарва години в разработването на малка по мащаб мрежа, която работи с процесора на компютъра, вместо с графичения процесор. Алгоритъмът, с който разполага фирмата разработчик е в основата на това интелигентно решение и дава възможност за работа на почти всеки компютър.

Вижте примери за работата на Stepok Picture Enlarger 3

Софтуерът поддържа единична или пакетна обработка на изображения във всички общи файлови формати на изображения включително RAW файлове, както и плъгин за Photoshop.

Работи в Windows XP / Vista / 7/8/10, като има ограничения за максимален размер до 20 000 x 20 000 pixel за 64-битова система, 10 000 x 10 000 pixel за 32-битова система.

Изтеглете за да тествате или купете тук.

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.