Безплатен плъгин за изображения – StockSolo

122
Безплатен плъгин за изображения – StockSolo

На всеки му се е случвало, когато работи с InDesign, Photoshop или Illustrator и спешно трябва да добави ново изображение към своя проект, да започне едно безкарайно търсене, теглене и пр. в различни банки за изображения. Това изисква търсенето задължително да в браузър. Представете си, че можете да правите това в работна среда, без да излизате от софтуера, с който работите. За да се улеснят потребителите е създаден безплатния плъгин StockSolo.

 

StockSolo

 

StockSolo е безплатен плъгин в бета тест режим, който ви позволява да търсите и използвате безплатни за използване снимки от Unsplash, Pexels и Pixabay директно в InDesign, Illustrator и Photoshop. StockSolo добавя работен панел в съответния софтуер и ви позволява да търсите изображение, без да се налага да излизате от документа, върху който работите.

Вижте видео как плъгинът работи в InDesign.


Unsplash.com, Pexels.com и Pixabay.com са три библиотеки, които съдържат повече от 3,5 милиона снимки с най-високо качество.

Всички тези изображения са безплатни и можете да ги използвате свободно, както за лични, така и за търговски проекти! Прочетете все пак условията за използване.

Повече за безплатния плъгин вижте тук.

Изтеглете от тук.

Интернет портал за печатни технологии.