Swift Publisher – решение за страниране и дизайн за Mac

979
Swift Publisher – решение за страниране и дизайн за Mac

Swift Publisher е лесен за употреба и позволява подготвяне на документи за печат като листовки, брошури, бюлетини, календари, плакати, менюта и много други.

решение за страниране и дизайн за Mac

 

Шаблони с професионален дизайн
Swift Publisher включва над 300 предварително подготвени шаблони за различни проекти. Сред тях има дипляни, менюта, каталози и много други. В приложението е включена колекция от 2000 безплатни изображения, които можете да използвате, както и 100 маски, които можете да прилагате към снимки. Можете да увеличите броя им до 40000 снимки и 100 допълнителни шрифта с Extras Pack срещу 9,99 американски долара. Можете и да избирате и купувате сред 60 милиона снимки с професионално качество, благодарение на интеграцията на Depositphotos.

Сред другите възможности на Swift Publisher са работа със страници шаблони, създаване и запазване на стилове за текста, работа на разтвори, колекция заглавия с различни ефекти, които можете да прилагате директно и лесно зареждане на ресурси от медийни библиотеки.

Цената на Swift Publisher е 19,99 долара.
Източник: swiftpublisher.com
Текста написа:

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.