Teacup издадоха DataLinker за InDesign CS5

2133
Spread the love

Новата версия на решението за публикуване на каталози DataLinker предлага и нов набор от функции, които могат да бъдат подобрявани и разширявани от потребителите.
DataLinker е най-бързиятначин да да свържете база данни с AdobeInDesign Той е интуитивен и лесенза употреба плъгин, който поставяинформация от бази данни в CSV или ODBCформат на страници в InDesign. След товаданните могат да се обновяват автоматично.Информацията може да се поставя вдокумента ръчно или много записи могатда се поставят в шаблон едновременно.

Новите възможностиподобряват с експорта и импорта наинформация в документа и добавят новинастройки при работата с бази данни.Новата функционалност е включена всофтуера като серия от Java скриптове сотворен код, които потребителите могатда променят и подобряват свободно. Темогат да създават и собствени скриптове,които автоматично да се добавят къмработната среда на DataLinker UI.
DataLinker се предлагана цена от 299 американски долара.Допълнението DataLinker ODBC Add-on, което добавявъзможност за работа с ODBC се предлагаза $199. Плъгинат работи с InDesign CS3, CS4, сегаи CS5.
inline_382_https://printguide.info/images/2010-12-16.jpg
Източник:teacupsoftware.com

Текста написа:Мартин Новев

Реклама
www.bgoferta.info
Акоимате нужда от изработка на флаери, каталози, дипляни, визитки, външнареклама, сувенирна реклама и други рекламни продукти, тоwww.bgoferta.infoе точно за Вас. Няма нужда да се обаждате на различнипечатници поотделно и да чакате да получавате цена за изработката навашия продукт. Чрез www.bgoferta.info,оформяте вашетозапитване заизработката на желания продукт и получавате оферти директно отпечатниците. Използвайте бутона „Поискайоферта“.

Биографична информация