Template.net – огромна колекция шаблони за различни изделия и цели

1066
Template.net – огромна колекция шаблони за различни изделия и цели

На template.net можете да намерите много заготовки за различни продукти, включително печатни материали, подготвени за различни приложения. Част от тях са безплатни.

безплатни темплейти

 

На сайта можете да откриете много шаблони, разделени по категории (визитки/брошури/шаблони за социални медии/картички/договори/имейл бюлетини и много други.) Освен това, те са удобно категоризирани по сфера (например по празници и типове празници/материали за автосервизи/сертификати и много други.

Сайтът предлага безплатни за сваляне шаблони, които можете да използвате след като се регистрирате. Има и платени версии, които можете да си купите еднократно или да се абонирате за пълната версия на сайта. Голямо предимство е, че можете да филтрирате шаблоните на базата на приложенията, за които имат версии. Повечето шаблони за печатни материали имат версии за Photoshop/InDesign/Illustrator), между които можете да избирате.

Източник: template.net
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.