Автопилотът Topaz Photo AI

1070
Автопилотът Topaz Photo AI

Topaz Photo AI е съвсем нов софтуер, върху който се работи усилено последните месеци, и който е предназначен за автоматизирано подобрение на изображения използвайки изкуствен интелект.

Topaz Photo AI ще помогне на тези, които им се налага да обработват изображения, за да увеличат максимално качеството им по-бързо и по-точно от всякога. Той автоматично открива и коригира някои от най-често срещаните проблеми, които биха могли да повлияят отрицателно на цялостното качество на изображението. Софтуерът постига това, чрез комбиниране на обучени AI модели и възможности за дълбоко обучение с чисто нов Autopilot inspector.

 

Topaz Photo AI

 

В много случаи Topaz Photo AI може да открие проблеми, които вашият фотоапарат или дори вашите собствени очи биха могли лесно да пропуснат. Автопилотът на Topaz Photo AI не само ще ви покаже проблемите, които е открил, но също така автоматично ще приложи най-подходящите корекции.

От Topaz твърдят, че процесът е напълно автоматизиран, а резултатът е интелигентно редактирани файлове и възможно най-високо качество на вашите изображения. Topaz Photo AI се вписва безпроблемно във вашия съществуващ работен процес за последваща обработка, независимо от вида на изображението, с което работите, независимо дали е RAW или JPEG.

Автопилотът Topaz Photo AI понякога може да се нуждае от малко допълнителна намеса, за да се получат точните резултати, подходящи за вашия вкус. За това са предвидени ръчни контроли, които ви позволяват да избирате конкретни настройки, точно както предпочитате. Целта все пак е да се доверите повече на софтуера и да използвате автоматизацията на работата по корекция на изображенията, за да ви остане повече време за творчество.

 

 

Topaz Photo AI реално обединява работата на предишните софтуери на компанията DeNoise AI, Sharpen AI и Gigapixel AI. Всеки от тях работи чудесно, но често потребителят се обърква, кое точно му е необходимо като корекция, а и се използват различни AI модели за всеки поотделно. За това във Photo AI всичко е събрано с цел оптимизация и пълна автоматизация в полза на потребителя.

Софтуерът работи на Mac и Windows, но има изисквания за хардуер, с който трябва да се съобразите задължително. Посочени са минимум Intel 4-та генерация i5 (версия 2013) или AMD процесори произведени след 2015 година,  16GB RAM, NVIDIA GTX 900 с 6GB и повече. Вижте още за изискванията тук.

Цената на Topaz Photo AI е 159$.

Вижте повече тук: www.topazlabs.com

Вижте и видео канала на Photo AI тук: www.youtube.com

Интернет портал за печатни технологии.