Ultimate Retouch Panel добавя нови възможности за ретуширане към Photoshop

960
Ultimate Retouch Panel добавя нови възможности за ретуширане към Photoshop

Прави професионалната обработка на изображения по-лесна, благодарение на големия брой специализирани функции, които добавя към приложението.

Ultimate Retouch Panel

 

Принципът на действие на панела е базиран на два популярни метода за ретуш – Frequency Separation и Dodge & Burn. Ultimate Retouch Panel добавя над 200 функции, има седем уникални блока за професионален ретуш. Той предлага още седем метода на работа, базирани на Frequency Separation, четири режима за бързо ретуширане, 15 инструмента за нанасяне на зонални корекции. Това е допълнено от 60 професионални цветови настройки, 4 метода, базирани на Dodge & Burn.

Ultimate Retouch Panel включва и пет допълнителни панела, за постигане на допълнителни ефекти като HDR, ефект на зърнист филми контрол на цветовете чрез Color Mixer. Има подробно ръководство за употреба в PDF формат.

Ultimate Retouch Panel разделя изображението на две честоти – обем и повърхност. Това позволява независима работа с всяка от тях и лесно премахване например на несъвършенствата на кожата с Dodge & Burn. Операциите са разделени в блокове, които са логични и лесни за употреба. Те са: базови операции, Frequency Separation, Dodge & Burn, локални инструменти и цветови корекции.

Цената на Retouch Panel е 29 американски долара с доживотно обновяване. Той работи с Adobe Photoshop CS6, CC 2014, CC2015, CC2015.5, CC2017, CC2018, CC2019, под Win и Mac.

Източник: designcuts.com
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.