Vectoreal – векторизира и стилизира във Photoshop

987
Vectoreal – векторизира и стилизира във Photoshop

Vectoreal е плъгин, който не само автоматично конвертира растерни изображения във векторни, но може да ги стилизира и да добави нови елементи в композицията ви. Vectoreal е удобен инструмент за всички, които обичат да работят основно във Photoshop среда.

 

Vectoreal

 

Плъгинът е с вграден интелигентен алгоритъм и работи напълно автоматично с всяко растерно изображение, но е оптимизиран най-вече за фигури, модели, портрети, натюрморт, неодушевени предмети. Включително можете да го използвате за автоматично векторизиране на текстове, лога, клипарти и др.

 

Vectoreal

 

Vectoreal предлага 15 различни векторни форми и 15 векторни шаблона, които да добавите и комбинирате към вашата композиция! Можете също да добавите и свои собствени изображения като персонализирана форма или шаблон. Vectoreal генерира пет векторни стила на рисуване и три нива на скициране, които можете да смесвате.

 

Vectoreal

 

Плъгинът може успешно да се приложи при векторизиране и стилизиране на изображения предназначени например за печат на тениски, за печат на билборди, когато се изисква многократно увеличаване на изображението и др.

Производителите предлагат и чудесно видео (почти 30 мин) с цел обучение за работа, и показващо пълните възможности на Vectoreal.

Плъгинът се предлага на символична за възможностите му цена от 15 $ с включена поддръжка. Можете да го купите от тук: graphicriver.net

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.