Vectorizer.AI – векторизация с помощта на изкуствен интелект

1226
Vectorizer.AI – векторизация с помощта на изкуствен интелект

Vectorizer.AI конвертира различни растерни изображения във векторни в напълно автоматизиран процес, с помощта на изкуствен интелект.

Услугата е уеб-базирана и в три прости стъпки генерира векторни изображения на фирмени лога, гербове, различни орнаменти, клипарти и каквото друго се сетите, че ви липсва във векторен формат. Разработчиците са надградили 15-годишния си опит в създаването на софтуери за векторизация, като са улеснили и автоматизирали процесите работещи в уеб услугата с помощта на самообучаващи се мрежи и класически алгоритми.

 

Vectorizer.AI

 

Vectorizer.AI работи като напасва цели сложни параметрични геометрични фигури и пълната гама от типове криви където е подходящо, за да подобри и ускори процеса на векторизация. Софтуерът анализира, моделира и оптимизира всеки ъгъл във векторната графика, за да създаде резултати, които са по-естествени и по-детайлни от другите векторизатори. Сред допълнителните функционалности е възможността да изрежете част от изображение, което искате да векторизирате.

 

Vectorizer.AI

Услугата за векторизация Vectorizer.AI работи напълно автоматично и поддържа SVG, PDF, EPS, DXF, и PNG като изходни формати. За сега софтуерът е в тестов режим и е напълно безплатен за използване. Очакваната цена за векторизация на изображение след изтичане на пробния период е от 0,05$ до 0,20$, в зависимост от броя използвания. Можете да тествате тук: vectorizer.ai

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.