Web-to-print възможности и за дигиталната преса Trupress 344

1631

Screen и Hiflex обединиха усиля, за да могат да предложат Web-to-print възможности и за дигиталната преса Trupress 344.

С новите Web-to-print възможности, дигиталната преса Trupress 344 може да предлага много по-удобни и гъвкави решения за потребителите.

Според Tim Taylor, маркетинг мениджър за Screen Europe “Trupress 344 дигитална преса e с големи възможности и ние искахме да докажем, че може да бъде лесно интегрирана към web-to-print. Въпреки, че Trupress 344 може да бъде свързана с всеки софтуер за web-to -print, ние избрахме пакета разработван от Hiflex, защото има много добра репутация както и заради възможността му за боравене с JDF. Потребителите ще бъдат улеснени от от начина на работа със софтуера на Hiflex, който предлага последователен избор на опции, свързани само с желаня продукт. Ако например сте избрали да напечатате 16 странична брошура А5 с шиене, следващите опции, които системата ще ви предложи са свързани само с формата, който вече сте избрали.”

Hiflex Webshop е разработен с идеята, че в печатната индустрия, web-to-print вече не е само допълнителна бизнес възможност, а приема все по-централна роля.” каза маркетинг мениджъра на Hiflex, Andreas Palm.

       

Източник: www.printingtalk.com

Интернет портал за печатни технологии.