Web-to-Print : открийте правилното решение

1591
Web-to-Print : открийте правилното решение

Предишната публикация, посветена на Web-to-print предизвика разгорещена дискусия във форума. Затова ви предлагаме да се запознаете текста на Julie Shaffer,от който можете да научите какви са типовете Web-to-print решения, какви са потенциалните им приложения и кое е най-доброто са вас.

Потърсете в интернет фразата „Web-to-print” и ще получите няколко милиона резултата. Стеснете границите на търсенето до „Web-to-print solutions” (Web-to-print решения) и това стеснява списъка до около 110 000. Не се смущавайте, няма толкова много решения на пазара (и слава богу), но има десетки работещи системи. И опитът да установите кое е най-доброто за производството ви в областта на печата може да бъде сложна задача.

Първата стъпка е да определите какво целите с услугите, които ще предлагате онлайн. Мислете за този процес като за оценка на нуждите на печатницата ви, но преди всичко, за оценка на потребностите на клиентите ви. Ще улесните ли живота на потребителите, ако им дадете възможност да поръчват печатните си материали на принципа на самообслужването (в крайна сметка повечето ориентирани към потребителите електронни магазини предлагат точно това)? Искате ли да предлагате шаблони за популярни продукти, например визитни картички и листовки и да им позволявате да ги променят през браузърите си? Какво планирате за специални проекти като плакати, посветени на събития или папки с вложени материали? Смятате ли да предлагате онлайн дизайн през интернет базирана работна среда?

Можете да организирате поръчването чрез каталог от предварително подготвени продукти. Може би искате да улесните управлението на персонализирани маркетингови кампании и да направите връзка с базата данни или CRM системата на организацията си. Списъкът с възможностите, които можете да предложите чрез онлайн магазин е ограничен по-скоро от нуждите на клиентите, а не от предложенията на доставчиците.

Целият тескт вижте тук.

Реклама
www.bgoferta.info
Ако имате нужда от изработка на флаери, каталози, дипляни, визитки, външна реклама, сувенирна реклама и други рекламни продукти, то www.bgoferta.info е точно за Вас. Няма нужда да се обаждате на различни печатници поотделно и да чакате да получавате цена за изработката на вашия продукт. Чрез www.bgoferta.info, оформяте вашето запитване за изработката на желания продукт и получавате оферти директно от печатниците. Използвайте бутона „Поискай оферта“.

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.