Web-to-print платформата StoreFront вече с версия 3.0

2344
Web-to-print платформата StoreFront вече с версия 3.0

Agfa Graphics представи своята последна версия на облачно-базираната web-to-print услуга, която предлага много новости на своите потребители.

Web-to-print платформата StoreFront

 

Andy Grant, ръководител на софтуерния отдел в Agfa Graphics„Към момента най-големият ни потребител е доставчик на печатни услуги с 51 B2B магазина за различни клиенти”, казва Andy Grant, ръководител на софтуерния отдел в Agfa Graphics. „Днес StoreFront се използва за поръчка на над 1 милион страници месечно, което най-добре илюстрира потенциала на пазара.” Софтуерът се използва навсякъде по света, а в Швейцария и страните от скандинавския полуостров на него се залага масово при B2B продажбите.

Една от новите функции на StoreFront 3.0 е поддържането на анимирани банери, използващи HTML5, които са лесни за настройка и показване чрез мобилни устройства. В същото време те са добър начин за маркетиране на нови продукти, предлагани от доставчика на печатни услуги. От компанията наблягат на факта, че решението може напълно да се настрои към нуждите на клиента. Примера за това е разработването на портал с над 250 продукта, разделени в 20 категории. Новост е и променливата информация в долната част на страницата, която може да съдържа контактни данни или методи за доставка и плащане. Най-важното е, че решението е тясно свързано с другите софтуери на компанията Apogee и Asanti, което позволява плавен поток на работния процес.

Подобрени са и възможностите за работа с цените и данъците в различни райони, като са добавени различни опции за закръгление за единична бройка или крайна сума.

Източник: www.piworld.com
Текста написа: Антон Даскалов

Антон Даскалов

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/