Уебинар за новите функционалности на PACKZ

395
Уебинар за новите функционалности на PACKZ

ГЕД ви кани на уебинар организиран от Hybrid Software, на който можете да видите новите функции на PACKZ – пълнофункционалният софтуер за обработка и редакция на PDF файлове.


Вижте всички нови функции и автоматизации, които щяха да бъдат показани на drupa в уебинар организиран от Hybrid Software.

Независимо дали се намирате в офиса или работите от къщи, от ГЕД искат да ви поканят на един много интересен уебинар, с който можете да разсеете вашето ежедневие от актуалната за всички тема и да видите най-новото от света на печата на опаковки.

 

Уебинар за новите функционалности на PACKZНе пропускайте възможността да участвате на това онлайн представяне за новите възможности на софтуера, особено ако:

  • вие сте потребител на PACKZ;
  • интересувате се от актуалните технически възможности на този PDF редактор със спечелени много награди;
  • интересувате се от печат на опаковки;
  • просто сте любопитни.

Теми, за които ще се говори:

  • Нови функционалности и подобрения;
  • Практически съвети за ефективна работа със софтуера;
  • Най-добри практики от производството на етикети и опаковки.

Продължителност на уебинара: Два астрономически часа

Дата и час на провеждане: 31.03.2020, 10:00 ч.


Език: Английски

 

Уебинарът е безплатен, но изисква регистрация.


Начин на записване: Като изпратите имейл за регистрация на sales@gedbg.com. След регистрация ще получите инструкции как да се включите в уебинара.

 

Информация за PACKZ: За тези от вас, които не знаят, Hybrid Software PACKZ e професионален редактор на файлове за етикети и опаковки, който е базиран изцяло на PDF формата. Той предоставя на потребителите широк набор от мощни инструменти за опростяване и улесняване на работния поток в тази индустрия.

Вижте още публикации на тема PACKZ

Интернет портал за печатни технологии.