Xitron обновява Navigator GPS Workflow до версия 8

1876

Водещият разработчик на RIP (Raster Image Processors) софтуер, Xitron, наскоро обяви, че по време на DRUPA 2008 ще демонстрира съществените подобрения, които е претърпяла популярната им система за управление на работния процес – Navigator GPS Workflow.

По-съществените промени в Navigator GPS 8 са:
поддръжка на XPS 1.0
поддръжка на PDF 1.7
възможност за добавяне на плъгин-а Total Proof Raster
възможност за добавяне на плъгин-а ExpressConnect

TotalProofRaster дава възможност на оператора да генерира .pdf файл, на 300 или 600 dpi, от вече растеризирания проект.  Идеята тук е, че така полученият .pdf файл може да бъде изпратен на клиента за финално одобрение. Използването на този допълнителен модул би спестил много време и усилие, както на клиента, който ще види и, евентуално одобри вече растеризирания файл, така и за печатницата, реализираща поръчката.

Интересен е и плъгинът, който предоставя възможност за онлайн заявки ExpressConnect. Един от плюсовете при използването му е,че клиентите могат да добавят към поръчката job ticket, чрез удобен потребителски интерфейс. Друга силна страна на ExpressConnect, е възможността му за интегриране с повечето популярни решения за управление на производствените процеси.

„Navigator GPS е флагманът на продуктовата линия Navigator. Постоянното развитие на този продукт напълно отразява нашата концепция да предоставяме на клиентите ни високо ефективни решения, при управление на производствените процеси.“ – каза президентът на Xitron  Mark Eisenschenk.

Източник: whattheythink.com

Интернет портал за печатни технологии.