Xitron представят решения за борба с рецесията за печатници.

1909

Xitron представят решения за борба с рецесията за печатници, които искат да подобрят наличните или да купят нови софтуерни решения за управление на работния процес.

Софтуерът, базиран на  Adobe PDF Print Engine отговаря на очакванията на клиентите, казаха от Xitron
Двете продуктови линии на компанията са базирани съответно на PDF Print Engine на Adobe Systems и на

Harlequin RIP на Global Graphics. Решенията за работния процес са проектирани, за да отговарят на нуждите на отделите за предпечат.

Според Xitron модулната структура на продуктите им позволява на печатницата да купи система, която отговаря на настоящите й нужди и възможности. Наред с това може да се добавят нови възможности, които да отговарят на бъдещите потребности.

Системите могат да управляват 250 различни крайни устройства. Такива са лазерни и мастиленоструйни принтери за цветни проби, филмови експонатори, CTP устройства с метални и полимерни плаки и други устройства.

Президентът и изпълнителен директор на Xitron  Mark Eisenschenk, Xitron’s коментира: „За повече от 30 години помогнахме на хиляди печатници през периодите на рецесия като създавахме евтини инструменти за предпечат, които повишават производителността. След като се оказахме способни да продължим софтуерно живота и поддръжката на техните експонатори за пластини и филми, не им е нужно да правят големи инвестиции в техника.”

Източник: xitron.com

Интернет портал за печатни технологии.