Xitron с нов RIP за системата за директно производство на сита

2530

Xitron и производителят на камери от 1969 насам Acti Cameras, представиха RIP-а Screenmaker Pro RIP и решение за управление на работния процес за системата за директно производство на сита Legend.

Рипът Screenmaker Pro управлява Legend 2800 DTS, производство на Acti Cameras. Legend 2800 е предназначена за текстилни принтери, които произвеждат висококачествени сита. Новият RIP ще бъде показан на изложението ISS Long Beach в САЩ. Xitron са създали Screenmaker Pro на базата на системата си за управление на работния процес Navigator GPS Harlequin RIP. Screenmaker Pro ще се предлага и с другия модел Legend 4800 DTS, предназначен за от сита с висока разделителна способност.  

Legend 2800 DTS

PostScript Възможностите на Screenmaker Pro включват драйвери за управление на системите за директно производство на сита Legend 2800 и 4800 DTS. Screenmaker Pro приема PDF ифайлове. Той предлага работа с различна големина на капката, едно и двубитово полутоново растеризиране. Може да използва разделителна способност от 360, 720dpi и 1 440 точки на инч и линиатура до 85 линии на инч. Има и възможност за управление и проследяване на поръчките.

В системата са интегрирани възможности за софтуерна цветна проба. Larry DeBusk, представител на Acti Cameras, каза: “Системата Legend DTS въвежда ситопечата в нова епоха на високо качество, прецизност и автоматизация… Screenmaker Pro, който е базиран на Navigator Harlequin RIP, предлага възможности, които значително подобряват дейностите, свързани със ситопечата”.

Mark Eisenschenk, президент и изпълнителен директор на Xitron, каза “Решенията ни, базирани на Navigator Harlequin RIP станаха стандарт за потребители, които търсят надеждна, достъпна система с висока производителност. Навлизането ни е ситопечата е естествено развитие на компанията ни.”

Източник: xitron.com
Текста написа: Мартин Новев

Реклама:
Обяви за печатни машини, полиграфическо оборудване, принтери, мастила, хартии и картони, консумативи, машини втора употреба др. – Printstock.info

Интернет портал за печатни технологии.