XMPie представи uMerge

1892
XMPie представи uMerge

 uMerge е плъгин за персонализация в Adobe InDesign CC, който се предлага на абонаментен принцип и е подходящ за производство за разнообразни материали с променлива информация.

„С uMerge, позволяваме на дизайнерската общност да създава креативни персонализации с Adobe InDesign,“ – каза Jacob Aizikowitz, президент на XMPie.

 

 

 

Основната цел на uMerge е да даде цялостни възможности за създаване на относително малък брой персонализирани материали на потребителите на InDesign. При нужда от създаване на голям брой записи, решението разита на съвместимостта си с всички решения за персонализиран печат на XMPie. Потребителите на uMerge могат да се свързват с отдалечените XMPie сървъри на печатниците, за да генерират файловете си с бази данни с голям брой записи.

 

„Потребителите със сървърни XMPie решения могат да си взаимодействат с потребители на uMerge през интернет. Това отразява силната връзка между инициативата uMerge и инвестициите, направени от нашите клиенти в технологиите ни за персонализация от висок клас,“ – добави Jacob.

Основни възможности:

  • Трансформиране на статични елементи на дизайна (текст, изображения, оформление и други) в динамични елементи, управлявани чрез бази данни.
  • Преглед на персонализирания документ директно в средата на InDesign
  • Възможност за ссътрудничество с печатници, които имат сървърни решения на XMPie с InDesign Server, с цел генериране на файлове от бази данни с голям брой записи.

Източник: www.xmpie.com

Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.