Zevrix Solutions обновиха LinkOptimizer до версия 4.5

1772

LinkOptimizer 4.5 цели да намали разходите и да пести време време.

Софтуерът служи за автоматично оптимизиране на изображенията от документите в InDesign. Чрез Adobe Photoshop LinkOptimizer може да намали размера на изображенията, да ги коригира и преобразува в други формати. Новата версия на LinkOptimizer може да превръща цветовото пространство на изображението в посочено ICC цветово пространство. Това позволява на потребителите да имат много по-голям контрол върху начина, по който се преобразува изображението.

Според Zevrix Solutions новата версия на програмата ще даде възможност на печатниците, издателските къщи и рекламните агенции да спестят време за обработка и да намалят разходите си. LinkOptimizer може да оразмерява и изрязва изображенията до размера на карето в InDesign, да променя разделителната им способност на 300 пиксела на инч, да прилага действия от Photoshop, както и много други. След като приключи работата си, приложението автоматично обновява връзките в InDesign.

Възможно е и автоматично конвертиране на всички RGB изображения в CMYK. Така потребителите могат да спестят дисково пространство и време, в което биха оптимизирали изображенията ръчно. LinkOptimizer работи с Mac OS X 10.4.2-10.6 и Adobe InDesign CS2-CS5. Цената на продукта е 259.95 американски долара.

Източник: coapple.com
Текста написа: Мартин Новев

Реклама
www.bgoferta.info
Ако имате нужда от изработка на флаери, каталози, дипляни, визитки, външна реклама, сувенирна реклама и други рекламни продукти, то www.bgoferta.info е точно за Вас. Няма нужда да се обаждате на различни печатници поотделно и да чакате да получавате цена за изработката на вашия продукт. Чрез www.bgoferta.info, оформяте вашето запитване за изработката на желания продукт и получавате оферти директно от печатниците. Използвайте бутона „Поискай оферта“.

Интернет портал за печатни технологии.