Zünd ще покаже Cut Centre 2.0 на Fespa

1684

Zünd ще покаже последната версия на софтуера си Cut Centre, който според производителя осигурява „несравнима производителност“ на изложението в Лондон през този месец.

Cut Centre 2.0

Последната версия на ZCC 2.0 вече е на пазара, обяви говорител на производителя на оборудване за рязане. „Потребителската работна среда и начина на работа на ZCC са изцяло съобразени с нуждите на нашите производители“, добави говорителят. „Той се включва без усилие във всеки производствен процес и интерактивно води потребителя през всеки етап на процеса.“

Zünd Cut Center 2.0 е предназначен за подготвяне и обработка на готови за рязане цифрови файлове. Той може да работи с файлове от всички основни RIP решения без нужда от допълнителна подготовка, което пести пари и време. Друго нововъведение, което посетителите ще могат да видят на щанда на производителя е двойна вакуумна система, която се предлага за режещите системи G3 и S3. Тя позволява зареждане на листове без работата на машината да се прекъсва.

Източник: outputmagazine.com
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.