Warning: getimagesize(/images/2013-06-05.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/prepress/new.printguide.info/wp-content/plugins/wp-open-graph/output.class.php on line 306

Zünd ще покаже Cut Centre 2.0 на Fespa

1670

Zünd ще покаже последната версия на софтуера си Cut Centre, който според производителя осигурява „несравнима производителност“ на изложението в Лондон през този месец.

Cut Centre 2.0

Последната версия на ZCC 2.0 вече е на пазара, обяви говорител на производителя на оборудване за рязане. „Потребителската работна среда и начина на работа на ZCC са изцяло съобразени с нуждите на нашите производители“, добави говорителят. „Той се включва без усилие във всеки производствен процес и интерактивно води потребителя през всеки етап на процеса.“

Zünd Cut Center 2.0 е предназначен за подготвяне и обработка на готови за рязане цифрови файлове. Той може да работи с файлове от всички основни RIP решения без нужда от допълнителна подготовка, което пести пари и време. Друго нововъведение, което посетителите ще могат да видят на щанда на производителя е двойна вакуумна система, която се предлага за режещите системи G3 и S3. Тя позволява зареждане на листове без работата на машината да се прекъсва.

Източник: outputmagazine.com
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.