SOLEMA ще участва на drupa

209
SOLEMA ще участва на drupa

Италианската фирма SOLEMA, световен лидер от над 40 години в индустриалната автоматизация ще представи продуктите си в секторите Graficart, Paperboard  и Robotics, по време на drupa 2024.

SOLEMA винаги е проектирала и произвеждала машини за автоматизиране на производствените процеси, като палетизатори в края на линията/автоматични палетизатори/, автоматични стакери/ оборудване за палетизиране в книговезка среда/производствени линии за транспортни ленти/машини за рязане на картон, на велпапе, машини за производство на плоскости тип пчелна пита.

 

SOLEMA

 

Иновативната концепция, която направи революция в процеса на обработка от подвързване до довършване е ОПАКОВЪЧНАТА ЛИНИЯ – нова производствена философия, базирана на идеята за „ работен остров“, която прави фазите на производството и довършителните работи да бъдат независими една от друга.

 

 

По време на drupa 2024 SOLEMA ще представи и своите иновативни решения за роботиката, нов бързо развиващ се сектор в областта на автоматизацията.

Екип от търговци и техници ще бъде на разположение , за да представи цялата гама от продукти и ще предложи персонални решения за палетизиране и депалeтизиране, както и за подобряване и оптимизиране на производствения процес.

SOLEMA ще участва на DRUPA 2024 в зала 1- щанд В13

Представител на SOLEMA за България е фирма „Алдекс инк“ ЕООД

Профил на „Алдекс инк“ в каталога Полиграфия Инфо.

Други публикации свързани със SOLEMA.

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.