Starbucks приема поръчки в чаши за многократна употреба

2825
Starbucks приема поръчки в чаши за многократна употреба

Като част от ангажиментите на компанията да намали отпадъците с 50% до 2030 г., в магазините на Starbucks клиентите имат право да използват собствени чаши. Този ход се прилага във всички управлявани от компанията и участващи в кампанията лицензирани магазини на Starbucks в САЩ и Канада.

Според Starbucks, тази кампания има за цел да насърчи клиентите при всяко посещение да използват чаши за многократна употреба, вместо такива за еднократна употреба. Клиентите, които донесат каквато и да е чиста, лична чаша, ще получат отстъпка от 0,10 долара за своята напитка. Освен това, членовете на Starbucks Rewards в САЩ ще получат 25 бонус звезди.

 

Клиентите на Starbucks вече могат да използват лична чаша при всяко посещение във всички магазини в САЩ и Канада. (Кредит: Business Wire)

 

Майкъл Кобори, главен отговорник по устойчивото развитие на Starbucks, заяви: „В Starbucks си представяме бъдеще, в което всяка напитка може да се сервира в чаша за многократна употреба.

„Предлагането на повече възможности на клиентите да използват лична чаша, когато посещават Starbucks, бележи осезаем напредък към това бъдеще.

„Знаем, че нашите клиенти са загрижени за планетата и сега те могат да се присъединят към усилията ни да даваме повече, отколкото вземаме, независимо от начина, по който поръчват.“

 

Източник: nspackaging

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.