Нови хартии за гъвкави опаковки от UPM Specialty Papers

2320
Нови хартии за гъвкави опаковки от UPM Specialty Papers

UPM Specialty Papers пусна в продажба нови термозапечатващи се и рециклируеми хартии Confidio и Confidio Pro, които са предназначени за гъвкави опаковки.

 

UPM Confidio™ и UPM Confidio™ Pro

 

UPM Confidio™ и UPM Confidio™ Pro комбинират устойчивост на влага и мазнини с отлични свойства на термозапечатване (термозалепване). Това прави материалите да се открояват на пазара и конкурентно предимство за тези, които ги използват.

Хартиите са изработени от възобновяеми влакна и могат да се рециклират, като този процес може да се извърши в съществуващи вече потоци за рециклиране на влакна.

Освен това, хартиите UPM Confidio Pro предлага превъзходни резултати с всички технологии на печат, което води до наситен резултат с по-отчетливи и по-живи цветове. Комбинацията от топлинно запечатване, устойчивост на влага, устойчивост на мазнини и бариера от минерално масло, възможност за високо качество на печат с различни технологии ги прави оптимален избор за широк спектър от крайни приложения.

PM Confidio™ и UPM Confidio™ Pro са подходящи както за първична, така и за вторична опаковка за сухи, мазни и замразени хранителни продукти. Те са съвместими с FDA и BfR, и са безопасни за директен контакт с храни.

Можете да поръчате мостри от материалите от сайта на UPM тук: www.upmspecialtypapers.com

Интернет портал за печатни технологии.