Uteco и Gap влизат в стратегическо за опаковъчната индустрия партньорство

1273
Uteco и Gap влизат в стратегическо за опаковъчната индустрия партньорство

Споразумението позволява на компаниите да предлагат съвместно иновативни решения и цялостно портфолио от продукти и услуги за производителите на опаковки.

Uteco и Gap наскоро подписаха споразумение, което им позволява да предлагат съвместно цялостни решения и общо портфолио от услуги и продукти за производителите в опаковъчната индустрия.

 

Uteco и Gap

 

Uteco е италианска компания, един от най-големите производители на машини за флексо печат в света и лидер в иновациите и продажбите на флексо печатни машини, машини за дълбок печат и ламинатори от най-висок клас. Компанията осъществява активно своя стратегически план за растеж, който цели да разшири възможностите на производителите за опаковки, за да могат те да постигат безпроблемно своите производствени и бизнес цели.

Gap също е ситуирана в Италия компания, която специализира в проектирането и производството на специални машини за екструдиране на филми и фолиа за опаковъчната индустрия, която има за цел да реши много от възникващите предизвикателства пред производителите за гъвкави опаковки.

Обединението на двете компании ще позволи създаването на серия от полезни инструменти. Партньорството цели да изгради бизнес синергия за по-качествено обслужване на клиенти при продажби; оперативно взаимодействие за оптимизиране на техническата поддръжка за по-качествена помощ и сервиз за клиенти; маркетинг колаборация за по-силно и сплотено присъствие на пазара, увеличаване на видимостта на продукти и достигане до по-широка аудитория.

Очаквайте още информация за иновациите и решенията, които ще произлязат от новосъздаденото партньорство!

Официален представител на Uteco за България е фирма ГЕД ООД.

Разгледайте машини на Uteco

Запиши се за бюлетин на ГЕД
Последвай ГЕД в Linkedin

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.